Family Ties

Raf Michiels

master fotografie

  • Een jonge gedreven kerel die geboren is in Ghana (daar) en is opgegroeid in België (hier). Zijn moeilijke jeugd heeft hij te danken gehad aan zijn Belgische moeder die hem na een paar maanden wegnam van zijn Ghanese vader en familie in Ghana.
 Twee jaar geleden hebben ze hem via sociale media terug gevonden en is er voor hem een familie bijgekomen die hij nooit heeft gehad toen hij opgroeide in België. Die familie ben ik met hem voor de eerste keer terug gaan opzoeken in Ghana en in Engeland. Zijn vader woont en werkt in de VS en heeft alleen nog maar gesproken via Skype en met zijn moeder heeft hij geen contact meer, omdat ze hem heeft verwaarloosd en opgelicht.
 Waar hij nu staat in zijn leven heeft hij grotendeels te danken aan zichzelf en hij vecht nog steeds voor een plaats in deze maatschappij.

  • A young, passionate guy who was born in Ghana (there) and raised in Belgium (here). His difficult youth he owes to his Belgian mother who took him away from his Ghanaian father and family after just a couple of months. Two years ago, they traced him through social media, and he gained a family he had never known while growing up in Belgium. I accompanied him to Ghana and England to meet this family for the very first time. So far, he has only spoken to his father, who resides in the US, through Skype, and he is no longer in contact with his mother who he feels has neglected and cheated him. Where he is today, he has accomplished largely on his own, and he is still struggling to gain a place in society.contact

links

mentoren

  • Jan Kempenaers
  • Lukas Pairon

HoGent