Houten Design verlichting

Davy Riekaert

bachelor interieurvormgeving

 • Verlichting staat in dienst van de gebruikers en het doel van een ruimte. Licht en verlichting leveren een grote bijdrage aan de beleving van een ruimte. Beleving is de waardering voor wat we om ons heen waarnemen. Daarbij is licht onmisbaar en is lichtarchitectuur één van de belangrijkste elementen.
  Verlichting is de kunst om met licht en/of verlichting het doel en de beleving van een ruimte bewust te creëren. En het kan een omgeving of een object verrijken en de schoonheid ervan onthullen. Het design van lichtarmaturen draagt bij aan de eigenheid van een interieurontwerp.

  ‘Design’ lijkt weleens gelijk te staan aan ‘duur’. ik vindt dit niet nodig en richt mij op betaalbare designverlichting met natuurlijke materialen van oorsprong. Vanuit mijn visie op licht en verlichting, is mijn missie: het ontwerpen, produceren en leveren van betaalbare designverlichting voor u en voor mij. Bij het ontwerpen van nieuwe creaties ga ik bewust op zoek naar een toegevoegde waarde. Mijn ontwerpen zijn niet alleen mooi en magisch, ze zijn ook snel te installeren. Ik zoek steeds naar de juiste compromis tussen esthetiek en functionaliteit.

  Bio / Credits

  Ik wil graag mijn ouders en familie bedanken voor de volledige steun doorheen mijn opleiding.


contact

links

mentoren

 • Dirk Van Gogh
 • Danny Venlet