Grafisch bureau, Coming Soon

Tessa Sengier

bachelor interieurvormgeving

 • Mijn idee voor het inrichten van een grafisch bureau is dat bezoekers in één oogopslag begrijpen hoe het bureau werkt. Dat gegeven heb ik vertaald in een hal die met grote glaspartijen doorgang biedt naar andere ruimten. De andere wand van de inkomhal is gesloten gehouden voor een foto- /filmstudio. De ateliers bevinden zich naast elkaar, gescheiden door een groot glaspartij om de grootte van de ruimte te benadrukken en nog steeds contact te hebben met elkaar.
  Op vlak van materialen heb ik meer de oorspronkelijke industriële look behouden door gebruik te maken van een betonnen gietvloer, grote glaspartijen, OSB-wandbekleding en wanden met krijtbordverf, waar de gebruikers hun ideeën kwijt kunnen. De lichtlijnen volgen de bestaande betonconstructie die zich onder het verlaagd plafond bevindt, wat een tof effect geeft in de inkomhal.

  Bio / Credits

  Mijn idee voor het inrichten van een grafisch bureau is dat bezoekers bij het bovenkomen op de verdieping een directe indruk hebben hoe dit bureau werkt. Dit heb ik vertaald in een hal die met grote glaspartijen doorgang biedt naar andere ruimten. De andere wand van de inkomhal is gesloten gehouden voor een foto- /filmstudio. De ateliers bevinden zich naast elkaar gescheiden door een groot glaspartij om de grootte van de ruimte te benadrukken en nog steeds contact te hebben met elkaar.
  Op vlak van materialen heb ik meer de oorspronkelijke industriële look behouden door gebruik te maken van een betonnen gietvloer, grote glaspartijen, OSB-wandbekleding en wanden beschildert met krijtbordverf. Deze krijtbordverf is om ideeën in iedere ruimte vrij te kunnen schrijven.

contact

links

mentoren

 • Kurt Van Maldegem
 • Katia De bondt